MPaudio

Met ingang van 01-01-2013 is MPaudio overgenomen door Paul Mestrom Audio. Ik heb jarenlange ervaring als musicus, koordirigent en muziekdocent. Daarnaast is het bezig zijn met en het luisteren naar  high-end audio altijd een grote passie van mij geweest en ben ik sinds mijn jeugd bezig geweest met het perfectioneren van mijn weergave-apparatuur, het ontwerpen en bouwen van luidsprekers e.d. Ook houd ik me bezig met het maken van opnames van koren en orkesten en met andere technische en muzikale zaken. Bezoek hiervoor ook mijn andere site. Hier vind je ook informatie over mijn bezigheden als musicus. Toen ik de producten van MPaudio voor de eerste keer hoorde was ik meteen enthousiast en toen ik de kans kreeg om alleenleverancier van de luidsprekers en kabels te worden hoefde ik niet lang na te denken.

Wat is er fijner dan naar muziek te luisteren of van een goede film te genieten via een goede audio/video set en vooral met goede luidsprekers?

Helaas is het maar al te vaak zo dat de luidsprekers de sluitpost van de begroting zijn bij de aanschaf van audio-apparatuur. Heel vaak worden er consessies gedaan; vormgeving is vaak belangrijker dan de kwaliteit van het geluid!

Volkomen ten onrechte!! Voor goede muziekweergave is het noodzakelijk om goede luidsprekers te gebruiken en die zijn iets groter dan een melkpak!

Dat goed geluid niet altijd ten koste moet gaan van een mooie vormgeving bewijzen de luidsprekermodellen van MPaudio. Afgewerkt in mooi kersenfineer of zwarte pianolak zijn deze luidsprekers een sieraad in de huiskamer.

Om iedereen nu in de gelegenheid te stellen een set MPaudio luidsprekers aan te schaffen hebben wij onze prijzen permanent spectaculair verlaagd!

Luidsprekers per paar of complete surroundsets gaan nu de deur uit tegen zeer aantrekkelijke prijzen!!

Natuurlijk geldt ook hier: 5 jaar garantie op de luidsprekers (op fabrieksfouten)

Voorbeelden (kijk ook verder op de site en bereken je eigen korting)

Surroundset bestaande uit 4 maal M4, één maal C4 en een Fermate 8 subwoofer was €2080 nu voor €1450

Ietsje groter: 4 maal M5, één maal C5 en Fermate 8; was €2490 nu voor €1740

Deze actie geldt ook voor de kabels!

MP5110 nu €59

MP217 nu €79

MP5108 2,5 meter €129, 4 meter €169

en de absolute topper, vergelijkbaar met kabels van andere merken die soms 10 keer zo duur zijn:

MP5109 2,5 meter nu voor €159, 4 meter nu voor €189

Profiteer nu van deze fantastische aanbiedingen!!

© Paul Mestrom 2017