Opnames

Concert- of cd-opname

Wilt U met uw koor of orkest een cd-opname maken en schrikt U terug voor de hoge kosten die een dergelijk project met zich meebrengt, neem dan eens contact met mij op. Hoogstwaarschijnlijk komen we er wel uit!

Door mijn geschoold muzikaal gehoor, gecombineerd met mijn audio-technische kennis kan ik een sublieme opname van uw muziekprogramma maken die niet alleen technisch maar ook muzikaal volkomen verantwoord is.

Ook is het erg leuk om een concert dat met veel moeite en kosten ingestudeerd en uitgevoerd is, later nog eens terug te kunnen horen in digitale kwaliteit op een cd. Ik kan van uw concert een live-opname maken. Ook kan ik op een door U bepaalde (akoestisch gunstige) locatie een speciaal voor een cd bedoelde opname maken en evt. bewerken. Ik werk met relatief eenvoudige, doch zeer hoogwaardige apparatuur; volledig digitaal.

Zeer goede (de allerbeste) condensatormicrofoons worden gebruikt. De opname wordt onder de meest ideale omstandigheden gemaakt en later worden de afzonderlijke sporen geremixed tot een goed stereo-beeld.

Zowel stereo in 1-Bit (Super-audio kwaliteit) als 8 sporen zijn mogelijk.

Momenteel ben ik in het bezit van de mooiste microfoons (DPA); recorders (Tascam en Zoom) en kan op locatie ook een multitrack opname maken die thuis gemixed en gemastered wordt tot een mooi stereobeeld dat op cd gezet kan worden of digitaal kan worden verspreid.


Opnames maken van hoge kwaliteit is mijn streven. Ik kan ook bij mij thuis opnemen: zangstemmen bij instrumentale begeleidingen. Orkestbandjes maken, overdubben, spoor voor spoor opnemen; noem maar op. Neem contact op bij interesse!


Terug

© Paul Mestrom 2017